Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Veerdiensten naar Elba en Sardinië

Met de boot naar Elba of Sardinie - hier alle informatie!

Veerdiensten naar Elba en Sardinië

Veerdiensten naar Sardinië
Ben je met je (huur)auto in Toscane en wil je graag van het eilandleven proeven? Je rijdt in korte tijd naar het schitterende Elba en Sardinië. Met de veerboot kun je met je auto een trip maken naar deze plekken. Er zijn vele veerdienstmaatschappijen die de overtochten aanbieden. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

Boek via Tritt
Vanaf het vaste land van Toscane worden regelmatige veerdiensten onderhouden naar de eilanden in de Middellandse zee, zoals Corsica, Elba en Sardinië. Wil je een persoonlijke route samenstellen met een boottocht wanneer jij dat wilt? Tritt is boekingsagent voor Moby lines en kan speciaal voor jou elke gewenste overtocht reserveren. Kies bijvoorbeeld uit één van deze routes van deze ferrymaatschappij:


Piombino - Porto Ferraio en weer terug
Piombino - Olbia en weer terug
Livorno - Olbia en weer terug
Genua - Olbia en weer terug
Genua - Porto Torres en weer terug
Civitavecchia - Olbia en weer terug

 

Andere veerdienstmaatschappijen
Je kunt ook een overtocht boeken bij bijvoorbeeld Corsica Sardinia Ferries, Tirrenia, Grimaldi Lines en Tirrenia Corsica. De kosten van een bootreis zijn erg afhankelijk van de datum van je tocht. Sommige maatschappijen varen eens per week en andere om de of elke dag. Daarbij kan de reisduur ook verschillen: je kunt kiezen voor een snelle overtocht of een bootreis met overnachting.

Overnachten op de boot
Als je rustig wilt reizen, kun je een hut huren op de boot. In je eigen hut kun je heerlijk slapen, even douchen en genieten van het deinzen van de zee. Handig als je met de kinderen op vakantie bent! In de nacht kan het huren van een eigen kamer op de boot duurder zijn, maar de prijs is vergelijkbaar met een nacht in een hotelkamer of vakantiehuis. Dat scheelt weer!

Eenmaal op het eiland
Let op dat je in de haven aankomt die het dicht bij je eindbestemming ligt. Zo hoef je niet nog een eind te rijden om bij je accommodatie te komen. Op de boot kun je alvast bekijken welke plekken op bijvoorbeeld Sardinië je wilt bezoeken. Ga je cultuur proeven in de hoofdstad Cagliari, van de zon genieten op het prachtige strand van Cala Luna of bezoek je de bijzondere grotten van Neptunus? Beleef Sardinië! Laat je hier inspireren.

Hulp nodig bij het kiezen van je boottocht naar één van de eilanden? Tritt helpt natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op. Ga je met je eigen auto op reis of wil je juist een auto huren op het eiland? Kijk hier waar dat het beste kan.

Via OK Ferry heeft u een kompleet overzicht van alle veerverbindingen, kunt u vergelijken en direct online uw overtocht(en) regelen.

Boekingsseizoen 2022 geopend!

 

Een vakantie in Toscane? Natuurlijk Tritt.nl.

© 2000 - 2022 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48