Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Meer gezinnen vakantie in Toscane

Boek een accommodatie voor meerdere gezinnen. Samen met familie of vrienden heerlijk genieten in Toscane met volop privacy!

Groepsaccommodatie Toscane: Meer gezinnen vakantie

Vakantievieren met bevriende gezinnen of met familie, bijvoorbeeld met het gezin van broer en/of zus. Je kunt er verschillend over denken maar feit is dat veel Nederlanders het een prima idee vinden. Er zitten dan ook wel wat voordelen aan zoals bijvoorbeeld:

  • de kinderen kunnen elkaar vermaken de hele dag en avond, al of niet onder begeleiding van een van de ouders waarbij je elkaar kunt afwisselen, zodat jij ook even een uurtje gestrekt kan bij het zwembad - kortom altijd een Nederlands vriendje in de buurt!
     
  • je kunt om de beurt koken 
     
  • je kunt  zo nu en dan gezamenlijk een activiteit ondernemen, bijvoorbeeld een bootje huren of een quad, of naar het klimbos, noem maar op
     
  • altijd mogelijkheid om gezellig te kletsen of wat te drinken met mensen waarmee het klikt

Wat betreft vakantiehuis kun je ervoor kiezen om meerdere appartementen te boeken op een Agriturismo of Residence, dit zijn vaak kleinschalige accommodaties met 5 tot 10 appartementen. Als je elkaar door en door kent en er geen probleem mee hebt om elke dag 'op elkaars lip' te zitten kies je natuurlijk voor een vakantiehuis met voldoende kamers of een huis opgedeeld in 2 of 3 appartementen, waarbij het prettig is als er en gezamenlijke (lounge) ruimte is om te eten, te borrelen of te spelen. 

Een vakantiehuis of kleinschalig complex waar je alleen zit met je vrienden of familie en waar je met volle teugen exclusief kunt genieten van Toscane in je ‘eigen’ omgeving. Na overdag genoten te hebben van het ruime zwembad, ’s avonds lekker barbecueën met z’n allen en buiten op het terras eten met een heerlijk glas wijn.

Tritt heeft een aantal van deze locaties geselecteerd - staat  de  ideale groepsaccommodatie er (nog) niet bij? Mail gerust uw specifieke vraag en of wensen en wij geven een vrijblijvend advies op maat en/of gaan  op zoek naar een passend vakantiehuis. 

Mocht je tijdens je vakantie nu juist graag andere mensen willen ontmoeten, dat kan natuurlijk ook, bekijk ons uitgebreide aanbod, in Toscane èn op Sardinie!

© 2000 - 2021 Tritt - Case in Toscana
toscane@tritt.nl · (+31) 0180 76 91 48