Zoeken   
Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen en leukste vakantietips gratis in uw mailbox? Schrijf u nu in!

Casa Santa Francesca / 95705

Schitterend gelegen in de Val d'Orcia - Ideaal voor familie- en /of groepsverblijf!

Casa Santa Francesca / 95705



Casa Santa Francesca heeft een prachtige panoramische ligging in de heuvels van de Val d’Orcia. U geniet hier van optimale rust met mooie vergezichten op oude dorpjes als Castiglione d’ Orcia, Montepulciano en Pienza in één van de mooiste streken van Toscane.

De boerderij maakt deel uit van een organisch landbouwbedrijf. In totaal beschikt het bedrijf over 50 hectare grond waar o.a. graan, haver, gort en zonnebloemen worden verbouwd. Ook staan er fruitbomen en zo’n 350 olijfbomen op het land. Het verbouwen gebeurt volledig op basis van organische principes. Eigenaar Franco is zeer gastvrij en hartelijk en maakt het u graag naar de zin. De grote voormalige boerderij is gerestaureerd volgens Toscaanse bouwtradities met stenen vloeren, houten balken en pleisterwerk en verdeeld in 4 appartementen, welke alleen gezamenlijk, als een huis, worden verhuurd. 

Beneden is er een grote gezamenlijke lounge met open haard, smart tv en zitbanken. Bij het zwembad kan lekker worden gerelaxt en er kan worden genoten van het prachtige uitzicht op de Val d' Orcia. En om het u helemaal naar de zin te maken is er een jacuzzi geschikt voor 5 personen. Bovendien hebben alle 8 slaapkamers airconditioning

Sinds 2021 is er een ev-laadpaal (11kw) voor elektrische auto's, de toegangsweg naar de villa is ca. 2 km lang en onverhard en soms enigszins hobbelig, voorzichtigheid bij het rijden is aanbevolen. 

Verder lezen


Airconditioning
Barbecue
Hond welkom
Vaatwasser
Elektrische laadpaal
Wasmachine
Wifi
Winkels <5 km
Zwembad
Terug naar zoekresultaten



Kaart



Het vakantiehuis wordt alleen per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. 

 

Villa met 4 appartementen 8 slaapkamers Toscane
(Klik voor meer foto's)
Casale Santa Francesca
8 Slaapkamers
7 Badkamers
Max 16 Personen
BG-EV
350m2

Het huis is verdeeld in vier appartementen, 2 liggen er op de begane grond (BG) en 2 op de eerste verdieping (EV). Dit betekent dat er beneden 8 slaapplaatsen zijn en boven 8, (er kunnen op aanvraag eventueel extra slaapplaatsen worden gecreeerd middels een slaapbank). In totaal zijn er 7 badkamers. Het huis heeft op de begane grond een ruime gezamenlijke lounge met zitbanken, grote tafel en open haard, smart tv en een keukenhoek met vaatwasser, oven en koelkast waar gezamenlijk koffie kan worden gedronken filterkoffiezetapparaat), gespeeld of gegeten.
Il Capanno (BG, 4 pers.) Toegang via 6 treetjes. Woonkamer met bank, satelliet tv, internet aansluiting; keukenhoek met afwasmachine, 4-pitskookplaat, koelkast met vriesvak; 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en elk een eigen aangrenzende badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet.
La Limonaia (BG, 4 pers.), is gesitueerd op de plek waar vroeger de citroenbomen overwinterden en waar de stallen waren. Woonkamer met bank, satelliet tv, internet aansluiting; keuken met afwasmachine, 4-pitskookplaat, koelkast met vriesvak; 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en elk een aangrenzende badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet (een badkamer heeft de toegang via een trede naar beneden). 
Il Fienile (EV, 4 pers.) De voormalige hooizolder, u bereikt dit appartement middels een stenen trap aan de buitenkant die eindigt op een klein overdekt terras. Woonkamer, satelliet tv, internet aansluiting en kitchenette met vaatwasser, 4-pitskookplaat en koelkast met vriesvak; een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; badkamer met whirlpoolbad, wastafel, toilet en bidet. Bovenaan de trap is een klein zitje met zicht op het zwembad.
Il Loggiato (EV, 4 pers.) Dit appartement bereikt u via een stenen trap aan de buitenkant van de boerderij. Het trapportaal is overdekt en er staat een tafel en een bankje. U heeft hier een mooi zicht op het zwembad en de Val d'Orcia. Woonkamer met open haard, satelliet tv en internetaansluiting; keuken met vaatwasser, 4-pitskookplaat, koelkast met vriesvak; twee slaapkamers met tweepersoonsbed; badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet. 

Barbecue zone
Dichtstbijzijnde dorp: Campiglia d’Orcia 2,5km
Elektrische laadpaal
Jacuzzi
Privé Zwembad - afm.:7m x 14m, diepte -, geopend van 01.04 tot 30.10 (weersafhankelijk)
Restaurant op 2,5 km
Rustig gelegen met panoramisch uitzicht
Spa/Wellness op Bagni San Filippo 9km
Speeltoestellen
Tafeltennistafel
Tennisbaan op 2,5 km
TV met Netflix
Wasmachine (privé)
Wifi
8 slaapkamers / 7 badkamers

De Val d’Orcia is het achterland van Siena en staat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het prachtige landschap wordt gekenmerkt door heuvels, rijen met cipressen en kalkgronden. Bovenop de heuvels staan schilderachtige dorpen en steden zoals Pienza, Monticchiello, Montalcino, Castiglione d’Orcia en Montepulciano met kathedralen, kerken en kloosters. Veel van de dorpen in deze streek zijn ontstaan langs de Francigene weg, de oude Romeinse weg die het noorden verbond met Rome. Al deze dorpen zijn zeker een bezoek waard, en uiteraard ook Siena met één van de mooiste pleinen ter wereld, het Piazza del Campo.

De vele tracks en trails bieden ook de mogelijkheid om mooie wandel- en fietstochten te maken. Ter ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de spa plaatsen Bagni San Filippo en Bagno Vignoni met haar heetwaterbronnen van 38°C (tickets met korting via Santa Francesca). Geniet vooral ook van de smaken van deze streek, zoals de befaamde Pecorino kaas van Pienza en de Brunello van Montepulciano. In de buurt is ook een tennisbaan te vinden (2.5km), een bowlingbaan (2.5km) en een manege (3km).

Campiglia d’Orcia 2,5 km, Montepulciano 30 km, Pienza 20 km, Montalcino 34 km, Monticchiello 19 km, Bagno Vignoni 15 km, Bagni San Filippo 9 km, Florence (vliegveld) 150 km.

Een huis op een unieke locatie voor wie op zoek is naar een rustige plek om te genieten. De foto's geven een redelijk nauwkeurig beeld van de inrichting en indeling van het huis. De rit van 2 km vanaf Campiglia is hobbelig en soms steil, maar geen probleem voor de meeste auto's.
Fam. M., Barendrecht - Juli 2020

Vergelijkbare vakantiewoningen in Italië

© 2000 - 2024 Tritt - Case in Italia
italie@tritt.nl · (+31) 085 833 0044